Κυριακή, Αυγούστου 20, 2006

Μπλογκαρίσματα

Το blog μπλόκαρε!

Τις τελευταίες ημέρες ο blogger αναβάθμισε τις υπηρεσίες του, παρέχοντας σε κάποιους χρήστες τη δυνατότητα να μεταβούν στο blogger in beta, που προσφέρει διάφορα καλούδια [labels (θεματικές κατηγορίες), λιγότερο παίδεμα με τον κώδικα και διάφορα άλλα].

Χτες το μεσημέρι, λοιπόν, είχα τη φαεινή ιδέα να μεταφέρω αυτό το blog στο blogger in beta και... πάπαλα. Η σελίδα γέμισε "κινέζικα", η δεξιά στήλη, που αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από "πειραγμένο κώδικα" είχε σχεδόν εξαφανιστεί, δεν μπορούσα να "ανεβάσω" κανένα μήνυμα. Υποτίθεται ότι ο blogger θα μου έστελνε e-mail για να με πληροφορήσει ότι το blog είχε αναβαθμιστεί. Το μήνυμα δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα το πρόβλημα παρέμεινε μέχρι κάποια στιγμή σήμερα το πρωί, όταν το blog επανήλθε στην προηγούμενη κατάσταση. Ένα μήνυμα με πληροφόρησε ότι ήταν αδύνατη -προς το παρόν- η μετάβαση στο blogger in beta. Τέλος καλό όλα καλά.

Παρ' όλα αυτά το μόνο που δούλευε καλά το τελευταίο εικοσιτετράωρο ήταν το τμήμα των σχολίων. Στο post "Ιδεολογικοί τρομοκράτες και εθνικιστές του κερατά" ο φίλος Your_Shrink είχε προσθέσει ένα αιχμηρότατο σχόλιο, εγώ είχα απαντήσει, ο Your_Shrink επανήλθε.

Φευ! Σήμερα το πρωί, μετά την μη αναβαθμισμένη αναβάθμιση και την επιστροφή στα παλιά, τα σχόλια είχαν εξαφανιστεί! Αναγκαστικά τα προσθέτω στο σχετικό post. Μην απορήσετε, λοιπόν, αν δείτε ότι τα σχόλια αυτά εστάλησαν σήμερα με διαφορά λίγων λεπτών. Τα τρία πρώτα είχαν "ανεβεί" χτες. Σήμερα απλώς "ξαναανέβηκαν".

Ζητώ την κατανόησή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: