Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2006

Ο λύκος [Κ. Μητσοτάκης] κι αν εγέρασε...

... κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε την γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του!

Την παλιά του τέχνη [κόσκινο] έπιασε για μια ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με, σαφές μέσα στην... ασάφειά του, δημοσίευμα της χθεσινής Καθημερινής, "βετεράνος Έλληνας πολιτικός, εκτός Κοινοβουλίου σήμερα" καταβάλλει προσπάθειες υπονόμευσης του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Ο εν λόγω πολιτικός "γνωστοποίησε προ ημερών χωρίς περιστροφές σε σημαίνοντα πολιτειακό παράγοντα, στη διάρκεια συνομιλίας τους, την άποψή του ότι ο «ανυπότακτος» νυν Kύπριος πρόεδρος πρέπει να τεθεί εκτός πολιτικού σκηνικού".

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Δεν χρειάζεται και καμιά ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβει κάποιος ότι ο "βετεράνος Έλληνας πολιτικός" είναι ο Κ. Μητσοτάκης και πως ο "σημαίνων πολιτειακός παράγων" είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Και μπορεί μεν η Καθημερινή να φωτογραφίζει στο πρωτοσέλιδό της τα σχετικά πρόσωπα, αποφεύγοντας να αναφέρει ονόματα, ωστόσο η εφημερίδα Το Παρόν, στo χθεσινό πρωτοσέλιδο κύριο θέμα της είναι σαφέστατη:

"Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Συνωμοτεί ο Μητσοτάκης - Σε εξέλιξη σχέδιο ανατροπής του Τάσσου Παπαδόπουλου, στο οποίο επιχείρησε να εμπλέξει και τον Παπούλια! Πλήρης ταύτιση προέδρου Δημοκρατίας-Καραμανλή. Μετέωρη η Ντόρα και το μπλοκ του «Ναι»".
Βέβαια, ο Κ. Μητσοτάκης δεν τρελάθηκε, τώρα στα γεράματα, ώστε να επιχειρεί τόσο ανοιχτά να υπονομεύσει τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το μέλλον της κοράκλας προσπαθεί να εξασφαλίσει.

Διότι, ποιος ξέρει τι είδους υποσχέσεις έχουν δοθεί, ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού, σχετικά με το "Σχέδιο Ανάν", το οποίο είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή μετά τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου έτους στην Κύπρο θα τεθεί ξανά στην κρίση του κυπριακού λαού. Και ένα ενδεχόμενο νέο "Όχι" στο "Σχέδιο Ανάν" θα "υπονομεύσει" κατά τον χειρότερο τρόπο το πολιτικό μέλλον της θυγατρός. Το έχουμε γράψει άλλωστε πρόσφατα: υπαλλήλους και συμβούλους χρειάζονται εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις. Και όταν οι υπάλληλοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους...

Το "περίεργο" πάντως μ' αυτήν την ιστορία είναι ότι, σήμερα, όλες οι εφημερίδες της δημοκρατικής παράταξης [τρομάρα μας!] έκαναν... γαργάρα τα υπονομευτικά σχέδια του Κ. Μητσοτάκη. Ούτε λέξη από τις ναυαρχίδες της παράταξης... Έτσι είναι όταν τις μισές Κυριακές του χρόνου φιλοξενούν συνεντεύξεις του επιτίμου και τις άλλες μισές της θυγατρός...

Επιμύθιον;

Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουσιαστικα ο Μητσοτάκης έχει πάρει αναβολη απ' τον Χάρο, αλλα εκει ο π.ύστης! Δεν το βάζει κάτω! Συνομωτει διαρκως!

Μπα που να καει στην κόλαση!

Υγ: Οι "δημοκρατικες" φυλλάδες κάνουν γαργάρα κι άλλα σημαντικα πράγματα, όπως το απο που προέρχονται τα αρχαία της συλλογης του και το ότι ο Κ. Μ. είναι ίσως το πιο πλούσιο άτομο στην Ελλάδα.